Robotica

 

Ik kan u helpen met de integratie van robot toepassing in alle branches. Robots zijn zeer breed inzetbaar en worden steeds toegankelijker voor iedereen. Ik kan u ondersteunen met het maken of herzien van programma's en het oplossen van storingen op diverse merken robots.

Ervaring met de besturingen van Fanuc kunnen toegepast worden eventueel met gebruik van Roboguide software. Dit kan gaan om bestaande situaties uitbreidingen of compleet nieuwbouw van een robot oplossing. 

 

Daarnaast is WH Engineering & Robotics officieel partner van ABB. ABB is een industrieel robot merk waar ik ervaring mee heb vanaf S4C besturing tot en met de omnicore besturing, waarbij gebruik gemaakt kan worden van robot studio voor offline programeren en simulaties.

 

Beide robots kunnen worden uitgerust met geïntegreerde of externe vision systemen voor product erkenning en verwerking.

 

Deze 2 industiële merken hebben alles in huis om de gewenste resultaten te kunnen behalen wanneer u zou willen automatiseren. Echter moeten deze systemen altijd worden voorzien van veiligheids afscherming zoals hekwerk, lichtschermen of veiligheids sensoren.

 

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook collaborative robots op de markt waarbij de mogelijkheid ontstaat om mens en robot samen te laten werken zonder afschermingen waarbij toch alle veiligheidsregels in acht worden genomen.

 

Wanneer er wordt gekozen voor een collaborative oplossing kan ik u de hoogwaardige TechMan systemen aanbieden. Deze zijn voledig veilig om in te zetten in iedere omgeving. Door de slanke en robuste bouwvorm geeft dit veel vrijheid in bereikbaarheid. Een Techman Cobot is beschikbaar in de eigen werkplaats voor testen en demo teopassingen. Deze is eventueel ook te huur voor tijdelijke inzet.

 

Het programeren van dit systeem is eenvoudig en snel zodat u deze systemen flexible kunt inzetten. Ook deze collaborative robot systemen kunnen worden uitgevoerd met vision systemen. 

 

Techman is standaard voorzien van een 2D vision camera en de data wordt direct verwerkt in de techman besturing. Dit vereenvoudigd ook de bediening van het geheel.

 

Met product en proces specifieke toepasings studies en demos help ik u graag naar een passende oplossing binnen uw bedrijf.